Prezentacija postera na ATAAC 2019 u Beogradu


Na ATAAC konferenciji će biti postavljeni posteri terapeuta i udruženja koji u svom radu koriste asistivnu tehnologiju (AT) i/ili potpomognutu komunikaciju (AAC).
ATAAC konferencija je odlična prilika da predstavite svoju organizaciju i da se povežete sa drugima u razvoju metoda rada sa decom sa smetnjama i osobama sa invaliditetom. Svi ste dobrodošli da predstavite svoj rad i svoju organizaciju!
Prezentacije plakata održane na prošlogodišnjoj konferenciji dovele su do mnogih novih kontakata i uspešne saradnje između različitih organizacija i udruženja.
Rok za prijavu postera je 01. novembar 2019.

Prezentacija postera

Autori treba da odštampaju svoje postere na papiru B1 formata(700 x 1000 mm) i da ih donesu u izložbeni prostor 09. novembra u 8.30 sati, tako da se može sve postaviti na vreme. Prezentacije će biti održane:

Za to vreme autori treba da budu pored svojih postera da bi mogli odgovarati na pitanja učesnika.

Svi autori koji to žele mogu da pripreme flajere ili druge promotivne materijale sa informacijama o njihovoj organizaciji i korisnicima. Predlažemo vam da napravite male A4 kopije svog postera koje svi zainteresovani učesnici mogu da ponesu sa sobom. Takođe predlažemo da sa sobom ponesete i svoje vizit karte.

Priprema postera

Veličina plakata je B1 (700 × 1000 mm), orijentacija portret. Poster treba da bude dvojezičan: na srpskom i engleskom jeziku.

Teme: rad u oblasti asistivne tehnologije i potpomognute komunikacije, studije slučaja i slične teme.

Posteri mogu biti pripremljeni u PoverPoint-u ili bilo kom drugom softveru koji vam omogućava da pravite velike plakate. Svi treba da odštampaju svoje postere. Mi ne štampamo plakate, ali možemo vam dati savet ako je potrebno. Postoji puno korisnih sadržaja za pravljenje plakata na internetu.

Ne zaboravite da navedete sledeće podatke: naziv postera, imena autora, naziv organizacije, kontakt podatke. Ako vam je potrebna pomoć u inspiraciji i stvaranju jasne slike o tome kako aranžirati svoj poster, pogledajte radove drugih autora.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na e-mail : office@at-tech.rs

Kontaktiraćemo vas što je pre moguće sa informacijama o prihvatanju postera.

REGISTRACIJA POSTERA